Atestācijas eksāmens

maijs 15, 2018

10.06.2018 no plkst. 10.00 līdz plkst. 11.30 Jelgavas 2. pamatskolas sporta zālē (Sarmas ielā 2) notiks karatē kluba “VITUS” atestācijas eksāmens baltajām un sarkanajām jostām.

Pēc eksāmena no plkst. 12.00 līdz plkst. 13.30 notiks Karatē-Do mācību seminārs, kuru vadīs sensejs no Lietuvas Aleksandrs Matuševskis (7 dans). Semināra tēma: Tradicionālā karatē tehnika. Semināra dalības maksa – 5 EUR. Uz semināru tiek ielūgti visi interesenti. Kluba sportistiem ar zilajām un brūnajām jostām dalība semināra ir obligāta!

Pēc semināra beigšanas no plkst. 14.00 līdz plkst. 15.30 notiks karatē kluba “VITUS” atestācijas eksāmens sportistiem  ar dzeltenām un augstākām jostām.

Atestācijas eksāmenā jāpiedalās visiem kluba biedriem, kas trenējas karatē grupās, neatkarīgi no tā, vai sportists pretendē uz nākamo jostu (kyu) vai ne.

Tiem, kas pretendē uz nākamo jostu, pie reģistrācijas jāatstāj sava Budo pase un jāsamaksā par eksāmenu 40 EUR. Pretendentiem, kuri kārtos eksāmenu pirmo reizi, jāatnes viena fotogrāfija dokumentiem (izmērā 3×4 cm).

Visiem dalībniekiem ir jābūt ģērbtiem kimono! Obligāti jāņem līdzi sporta ķepa un lecamaukla. Sportistiem, kuri kārtos eksāmenu uz oranžo jostu (7 kyu) un augstāku jāņem līdzi arī ekipējums priekš kumite. Rezultāti tiks paziņoti nedēļu vēlāk pēc eksāmena.

Eksāmena programmu var apskatīt un lējupielādēt šeit